MERSİN / TARSUS - Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

MUSTAFA TEK - OKUL MÜDÜRÜ

1969 Yılında Tarsus´ta doğdum.İlk,orta ve lise eğitimini Tarsus´ta tamamladım. 1990 yılında Atatürk Üniversitesi KARABEKİR Eğitim Fakültesi Biyoloji öğretmenliğini bitirdikten sonra mecburi hizmetimi Kastamonu ve Erzincan’da yaptım. 1994 yılından bu yana,Tarsus’taki çeşitli Liselerde öğretmenlik ve idarecilik görevlerinde bulundum.2008-2010 tarihleri arasında Umut Sami Şensoy Lisesi kurucu Müdürü, 2011-2014 Yılları arasında Gülek İbrahim GÜNAY Çok Programlı Anadolu Lisesi 2014 -2019Tarsus Akdeniz Anadolu Lisesi Müdürlüğü,Okulun kapanması nedeniyle kısa bir süreliğine Ömer Ümmügülsüm Cirık MTAL  Müdürlüğünü yaptıktan sonra 1 Temmuz 2019 Tarihinde Tarsus Cumhuriyet MTALOkul Müdürü olarak atandım.  Evli ve 2 çocuk babasıyım.